Aloe Fresh tuotteet

???? Tältä sivulta löydät kaikki Aboa Medican tuotteet. Tässä tuotteet on järjestetty aakkosittain, mutta pystyt näkemään ne myös käyttötarkoituksen mukaan. ????

Aloe Fresh -aaloehammastahna lakritsi salvia

Mieto ja hellävarainen, silti tehokkaasti puhdistava ja hampaita valkaiseva lääkeaaloe-pohjainen hammastahna, joka on homeopaattisesti yhteensopiva.

Lue lisää

Aloe Fresh -suusuihke

Uusi tapa raikkaan hengityksen ylläpitämiseen, jonka tarkoitus ei ole peittää alleen pahanhajuista hengitystä, vaan auttaa tuhoamaan rikkiä tuottavia suun bakteereja, joista pahanhajuinen hengitys usein johtuu.

Lue lisää

Aloe Fresh -suuvesi

Lääkeaaloe, kitosaani, rohdokset ja eteeriset öljyt estävät bakteerien kasvua ja raikastavat, rauhoittavat ja puskuroivat suun aluetta.

Lue lisää

Aloe Fresh Sensitive -aaloehammasgeeli

Aloe Fresh® Sensitive-hammasgeeli tarjoaa luonnollisen suojan herkille hampailla ja ikenile. Hammasgeelin teho tulee sen ainutlaatuisesta koostumuksesta: AloeVera-täyslehtimehusta, kitosaanista ja muista tehokkaista, luonnollisista ainesosista.

Lue lisää

Aloe Fresh Whitening -aaloehammasgeeli

Valkaiseva hammasgeeli, joka on valmistettu luonnollisista puhdistavista ja tummentumia poistavista raaka-aineista. Se ehkäisee kariesta ja hammaskiven muodostusta ja pitää hampaat luonnollisen värisenä. Hammasgeeli on ikeniä ja limakalvoja rauhoittavaa ja se virkistää, hoitaa, puhdistaa ja raikastaa sekä antaa syyn valkoiseen hymyyn!

Lue lisää

Aloe Fresh Whitening -suuvesi

Uusi raikas tuote raikkaan hengityksen ylläpitämiseen on peroksidipitoinen, greipinsiemenuutetta sisältävä lääkeaaloe suuvesi, joka auttaa tuhoamaan suun limakalvoille muodostunutta ja rikkiä tuottavaa bakteerikantaa, josta pahanhajuinen hengitys usein johtuu.

Lue lisää

Hammasharja Bamboo Nano

Bamboo nano oli yhdessä Aloe Fresh Whitening hammasgeelin kanssa Vuoden hoitotuote 2015.

100 % bambuhiilikuidusta valmistettu hygieeninen harjas on kiille- ja ienystävällinen.

Lue lisää