Ecolomegassa on jäljellä kalan luonnollinen rasvahappoprofiili mitään poistamatta tai lisäämättä.
Ecolomega on myös niin hyvänmakuista, ja siihen on kolme syytä:
Ecolomega® uutetaan pienistä makeanveden satekaarirauduista, joita tanskalaiset kutsuvat pikkuforelleiksi. Ne kasvatetaan puhdistetussa ja hapetetussa pohjavedessä, jota kierrätetään ja käsitellään luonnollisella menetelmällä ympäristön suojelemiseksi ja kalojen pitämiseksi terveinä.
Ecolomega onkin niin puhdasta, että miltei kaikki epäpuhtaudet (raskasmetallit, PCB, dioksiinit jne.) alittavat ne arvot, jotka nykyisillä menetelmillä pystytään mittaamaan.
Kala alkaa hajoamaan ja hapettumaan heti kuoltuaan. Tästä syystä minuutintuoreet kalat ja huippunopea uutos ovat avaimet uskomattoman raikkaaseen ja neutraaliin Ecolomegaan, jota ei tarvitse käsitellä, puhdistaa tai muuttaa keinotekoisesti.
Jokainen öljypisara on yhtä tuore ja terveellinen, kuin se on ollut kalan eläessä. Tunnet tuoreuden maussa ja elimistösi kiittää!
Ecolomegan raikas ja neutraali maku on myös lasten mieleen. Öljy käy todella mainiosti salaatinkastikkeeseen tai jogurtin joukkoon. Sitruunanmakuisen klassikon (200 ml) lisäksi valikoimissa on myös kapselit (120 kps) ja maustamaton Naturel (200 ml).
Huomaa, että itse kapselikin on tehty kalasta. Minkä version valitsetkin, öljy on täysin samaa Ecolomegaa - ja aina yhtä tuoretta!
Ecolomega aidolla sitruunaöljyllä.
Koko perheen suursuosikki.
Käy ihanasti myös salaattiin tai
jälkiruokiin/välipaloihin.
Ecolomega maustamattomana.
Vihje: lisää esimerkiksi
kalan päälle lautasella
ravintoarvoa kohottamaan.
Ecolomega kapselit, joiden
kapseliaineskin on tehty kalasta.
Se takaa kapselin täyden tiiviyden
ja öljyn säilyvyyden.
Rasvahapoista on liikkeellä paljon vääriä käsityksiä. Useasti oletetaan, että EPA- ja DHA-rasvahapot olisivat välttämättömimpiä rasvahappoja, mitä ihminen tarvitsee. Onko asia näin?
Tähän kysymykseen vastaa Tuotekehitysjohtaja Henrik Uth Tanskalaisesta luonnonkalaöljyyn erikoistuneesta Engredosta.