Tuotekuva:

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Aloe barbadensis leaf extract, Melaleuca alternifolia leaf oil, Zinc gluconate, Retinyl palmitate, Tocopheryl acetate, Azelaic acid, Linseed acid.

Acknes -aknelaastarit

Acknes -aknelaastarit

Innovatiiviset ja kätevät aCknes-hoitolaastarit on suunniteltu erityisesti rasvaisen ja akne-alttiin ihon hoitamiseen. Laastarit tarjoavat nopeasti ja helposti lievitystä akneiselle ihonalueille sekä kasvoilla että vartalossa. aCknes-hoitolaastarit ovat läpinäkyvää materiaalia, ja siksi näkymättömiä iholla. Laastarien vaikuttavin ainesosa on eteerinen teepuuöljy, joka uutetaan aidon australialaisen teepuun (Melaleuca alternifolia) lehdistä. aCknes-hoitogeeliin käytetty öljy on tiivistetty voimakkaaksi uutteeksi (38% vaikuttavia ainesosia, terpeenejä). aCknes sisältää myös ihoa puhdistavia atselaiinihappoja sekä talineritykseen tasapainottavasti vaikuttavaa sinkkiä. Lisäksi siinä on kosteuttavaa ja ravitsevaa Aloe Veraa ja A-, E- ja F-vitamiineja.

aCknes-hoitolaastarit on kehitetty niin, että niistä vapautuu vaikuttavia aineita suoraan hoidettavaan kohtaan tasaisesti 6-8 tunnin ajan. Hoitoprosessin lisäksi aCknes-hoitolaastarista vapautuvat luonnolliset ainesosat auttavat ihoa rauhoittumaan vähentäen punoitusta ja ärsytystä heti ensimmäisistä hoitokerroista alkaen, joten näkyviä tuloksia saadaan nopeasti.

aCknes-hoitolaastareissa ei ole värejä, hajusteita, parabeeneja tai silikoneja.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii