Tuotekuva:

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Ksylitoli, Aloe Barbadensis Leaf Juice, hydrogen peroxide, Cetraria Islandica Seed Extract, Mentha Viridis Leaf Extract, Stevia Rebaudiana, Citrus Grandis Seed Extract.

ANTIBAKTEERINEN SUUVESI

Aloe Fresh Whitening -suuvesi

Aloe Fresh Whitening-suuvesi

Luonnolliset vaikuttavat aineet:

  • Aloe Vera barbadensis
  • Vetyperoksidi
  • Islanninjäkälä
  • Greipinsimenuute

Aloe Fresh peroksidi -suuvesi sisältää luonnollisia, pitkävaikutteisia ainesosia, jotka auttavat pitämään suun puhtaana, ehkäisemään pahan hajuista hengitystä, suojaamaan ikeniä ja estämään plakin muodostumista ja reikiintymistä.

Vetyperoksidi ja islanninjäkälä auttavat torjumaan hampaiden keltaisuutta vaikuttamatta kiilteeseen. Se on valmistettu ilman fluoria, SLS: ää ja parabeeneja ja auttaa tuhoamaan rikkiä tuottavia suun bakteereita, joista pahanhajuinen hengitys usein johtuu. Peroksidi vapauttaa happea, joka tuhoaa anaerobisia rikkibakteereita ja puhdistaa ikeniä ja ientaskuja.

Islanninjäkälä (Cetraria islandica) lievittää limakalvojen ärsytystä. Sen sisältämät likeninit hajottavat bakteeripitoista limaa ja yhdessä jäkälähappojen kanssa muodostavat bakteereita tuhoavia yhdisteitä.  

Greipinsiemenuute ja ksylitoli vaikuttavat estävästi bakteerien kasvuun ja antavat raikkaan hengityksen.

Lääkealoe (Aloe Vera barbadensis) on luonnostaan limakalvoja puhdistava ja rauhoittava. Greipinsiemenuute ja ksylitoli estävät bakteerien poliferaatiota ja jättävät raikkaan hengityksen. Ei sisällä fluoria, sakariinia, natriumlauryylisulfaattia (SLS) eikä parabeeneja. Lääkeaaloella on ainutlaatuinen kyky stimuloida sidekudossolujen kasvua, mikä edistää ja nopeuttaa haavojen, hiertymien, palovammojen, hyönteisten puremien ja auringonpolttaman ihon paranemista. Lääkeaaloegeelin sisältämät mukopolysakkaridit ravitsevat vaurioitunutta limakalvoa.

Ksylitoli, jota kutsutaan myös puusokeriksi auttaa estämään hampaiden reikiintymistä.