500 ml
Aloe Fresh Whitening -suuvesi

ANTIBAKTEERINEN SUUVESI

Aloe Fresh Whitening-suuvesi

Luonnolliset vaikuttavat aineet:

  • Lääkeaaloe
  • Greipinsiemenuute
  • Islanninjäkälä
  • Vetyperoksidi
  • Viherminttu

Aloe Fresh Whitening -suuvesi sisältää luonnollisia, pitkävaikutteisia ainesosia, jotka auttavat pitämään suun puhtaana ja auttavat tuhoamaan rikkiä tuottavia suun bakteereita, joista pahanhajuinen hengitys usein johtuu. Suuvesi auttaa suojaamaan ikeniä ja estämään plakin muodostumista ja reikiintymistä sekä palauttamaan hampaiden luonnollisen värin poistamalla tummentumia.

Valmiste ei sisällä fluoria, SLS:ää, SLSE:tä ja parabeeneja

Lääkealoe on luonnostaan tulehduksia estävä, puhdistava ja rauhoittava. Se sisältää runsaasti limakalvoja hoitavia vaikuttavia aineita, kuten polysakkarideja, joilla on ainutlaatuinen kyky stimuloida sidekudossolujen kasvua ravitsemalla vaurioitunutta limakalvoa.

Vetyperoksidi auttaa poistamaan hampaiden tummentumia ja värimuutoksia vaikuttamatta kiilteeseen. Peroksidi vapauttaa happea, joka tuhoaa suun haitallisia bakteereita ja puhdistaa ikenet ja ientaskut.

Islanninjäkälä lievittää limakalvojen ärsytystä. Sen sisältämät vaikuttavat aineet muodostavat yhdisteitä, jotka hajottavat bakteeripitoista limaa. Islanninjäkälä poistaa tummentumia hampaista luonnollisesti niitä vahingoittamatta.

Greipinsiemenuute vaikuttaa estävästi bakteerien kasvuun ja auttaa näin raikkaan hengityksen ylläpidossa

Ksylitoli, jota kutsutaan myös puusokeriksi auttaa estämään hampaiden reikiintymistä.

Viherminttu eli kähäräminttu on miedon makuinen minttulajike, joka antaa suuvedelle sen virkistävän raikkauden.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Vaikuttavat ainesosat: Lääkeaaloe (Aloe vera barbadensis Mill.), greipinsiemenöljy-uute (Citrus Grandis), Islanninjäkälä (Cetraria islandica), Viherminttu-uute (Mentha Viridis), ksylitoli, makeuttajana Stevia (Stevia Rebaudiana).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
No items found.