Tuotekuva:

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Koostumus: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Glycerin, Pentylene Glycol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Xanthan Gum, Caprylyl/capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Citric Acid, Sodium Surfactin, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Phytate, Limonene.

Hypoallergeeninen lääkeaaloegeeli

Aloe Vera-E-vitamiini-teepuuöljy -geeli

Aloe Vera-E-vitamiini-teepuuöljy -geeli

Luonnolliset vaikuttavat aineet: 

  • Aloe vera barbadensis
  • E-vitamiini (tokeoferyliasetaattina)
  • Teepuuöljy (Tea Tree, lehdet) 

ALOE VERA – IHONHOIDOSSA

ESI on tehnyt lääkeaaloetuotteita aina 70-luvulta asti ja on Euroopan johtava Aloe vera valmistaja. Käytetty ydinmehu on uutettu menetelmällä, joka säilyttää aaloen kaikki alkuperäiset vaikuttavat aineet muuttumattomina. Mehu on tiivistetty äärimmäisen vahvaksi tiivisteeksi (200:1), joten lopullisessa tuotteessa on 94-96 % puhdasta lääkeaaloeta.

Uudistetun koostumuksen ansiosta geelit ovat entistä puhtaampia, hellävaraisempia ja tehokkaampia. Niiden perustana on orgaanisesti kasvatetun Aloe vera barbadensis (lääkeaaloen) lehden kylmäpuristettu ydinmehu ja ne ovat säilöntäaineettomia. Geeli sisältää runsaasti ihoa hoitavia vaikuttavia aineita, kuten polysakkarideja, jotka parantavat ihon hydrolipidikalvon tasapainoa ja vahvistavat sen toonisuutta.

Geelit ovat täysin kierrätettävissä tuubeissa, joiden muovi valmistetaan sokeriruo'osta tehdystä etanolista. Tämä on tuotesarja moderneille suomalaisille, jotka arvostavat ponnisteluja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. ESI -aaloegeelit ovat hypoallergeenisia, dermatologisesti ja mikrobiologisesti tutkittuja tuotteita.

Lääkeaaloen vaikuttavilla aineilla on tehokas vaikutus ihoa ärsyttäviä aineita vastaan. Siksi geelit antavat nopeaa lievitystä punoittavaan ja ärtyneeseen ihoon ja lieviin palovammoihin, esimerkiksi auringonoton jälkeen. Geelit ovat hyvin riittoisia ja sopivat kaikille ihotyypeille. Ne on tehty koko perheen ihonhoitoon, joten niitä voivat käyttää pienimmätkin perheenjäsenet. Geelit imeytyvät hyvin eivätkä rasvaa tai värjää. Valikoimissa on kolme erilaista koostumusta, jotka kaikki sisältävät runsaasti orgaanista lääkeaaloen ydingeeliä:

  • Monien käyttäjien suursuosikki on klassinen lääkeaaloen perusgeeli, joka sopii kenelle tahansa, ja on erityisen sopivaa pienten lasten ihon hoitoon. Aivan mainio tuote auringonoton jälkeen. 200 ml
  • Tea Tree Oil -geelissä on lääkeaaloen lisäksi myös ihoa ruokkivaa E-vitamiinia ja teepuuöljyä, jolla on antibakteerinen vaikutus. Geeli sopii hyvin esimerkiksi finnien hellävaraiseen hoitoon. 100 ml
  • Argan Oil -geelissä on taas lisänä aitoa Marokon arganöljyä, joka tekee geelistä hieman juoksevamman ja erittäin helposti imeytyvän esimerkiksi hiuspohjan hoitoon. Se käy myös parranajogeelinä ja karvanpoiston jälkeen. 200 ml
Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii