Tuotekuva:

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Arkii butter, Ethylhexylmethoxycinnamate, Alba Wax, Caprylic capric triglyceride, Simmondsia chinensis oil, Copernicia cerifera (carnauba) wax, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Argania spinosa oil, Aloe barbadensis leaf juice extract, Tocopheryl acetate, natural scent.

Aloe Vera Huulivoide

Aloe Vera Huulivoide

Huulibalsami sisältää runsaasti luonnollisesti huulia hoitavia ainesosia, kuten lääkealoe, arganöljy, karitevoi ja E-vitamiini. Aloe Vera tunnetaan rauhoittavasta ja hoitavasta vaikutuksestaan, joka on hyödyllinen rohtuneille huulille. Arganöljy ja karitevoi ravitsevat huulia.

ESI Aloe Vera® huulibalsami hoitaa huulia hellävaraisesti kaikissa olosuhteissa, auringonoton jälkeen, ulkoillessa jne. Se estää huulien kuivumisen ja rohtumisen aiheuttamia haavaumia ja pitää ne pehmeinä ja luonnollisina.

ESI Aloe Vera® huulibalsamin UV-suojakerroin on 20 (SPF). Se ei sisällä väri- tai säilöntäaineita, parabeeneja eikä SLS-kemikaaleja. Hypoallergeeninen, dermatologisesti testattu.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii