Eladiet RegenDol-tabletit
Sivusta (vas):
Sivusta (oik):

Regen&DOL® UC-II® -kapselit

Kalsium, fosfori, K2-vitamiini ja D3- vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston ja ruston normaalia toimintaa varten.

Nivelten ja luuston asianmukainen toiminta on tärkeä liikuntakyvylle kaiken ikäisillä. Tätä varten on suositeltavaa huolehtia kaikista nivelten kudosten tarvitsemista ravintoaineista, jotka auttavat vuosien varrella pitämään huolta nivelien ja rustojen normaalista toiminnasta.

Mitä Regen&DOL® UC-II® on?
Regen&DOL® UC-II tarjoaa tärkeät ravintoaineet nivelille ja luustolle. Regen&DOL® UC-II sisältää denaturoimatonta tyypin 2 kollageenia sekä kalsiumhydroksiapatiittia, jossa kalsium ja fosfori ovat juuri samaa imeytyvää muotoa kuin luusto ja nivelet luonnostaankin. Lisäksi se sisältää vitamiineja, jotka edistävät luiden, lihasten ja nivelten toimintaa.

Ainesosat, jotka edistävät nivelten toimintaa:

Ainesosat, jotka edistävät luiden toimintaa:

Tuotetiedot:
Denaturoimatonta UC·II® -kollageenia, vitamiineja ja luustossamme luontaisesti esiintyvää kalsiumhydroksiapatiittia. Kalsium, K-, D- ja C-vitamiinit edistävät luuston ja luiden pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää myös normaalia kollageenin muodostumista rustojen ja luuston normaalia toimintaa varten.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Kalsiumhydroksiapatiitti, L-askorbiinihappo (C-vitamiini), UCII® tyyppi-II kollageeni, täyteaineet (mikrokristallinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, kalsiumvetyfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, steariinihappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), riisitärkkelys (Oriza sativa L.), menakinoni (K2-vi- tamiini), kolekalsiferoli (D3- vitamiini), värit (punajuuri, värisafloriuute, sitruuna).

Vaikuttavat aineet päiväannoksessa:
1 tabletti

Kalsiumhydroksiapatiitti°

  - josta kalsiumia

C-vitamiini

Kollageeni (UC·II®)

D3-vitamiini

K2-vitamiini

500 mg

120 mg (15 %)*

80 mg (100 %)*

40 mg

5 µg (100 %)*

37 µg (50 %)*

° (MCH-Cal™)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Sisältö: 30 tablettia á 1154 mg / 34,62g

Annostus: 1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii