20 kaps
Fermental MAX kapselit sis. 2 miljardia itiötä

sis. 2 miljardia itiötä

Fermental MAX kapselit sis. 2 miljardia itiötä

Fermental® MAX annospussit sisältävät 2 miljardia patentoitua* Bacillus Coagulans-itiötä, frukto-oligosakkarideja (FOS), B-vitamiineja ja Aloe Veraa. Bacillus coagulans-itiöt ja FOS yhdessä hyödyttävät suolistoflooraa. B6- ja B12 vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Fermental MAX on tarkoitettu pitempiaikaiseen käyttöön. Fermental Forte on erityisesti tarkoitettu kuuruluontoiseen käyttöön ja suoliston puutteellisen mikrobiomin korjaamiseen.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Frukto-oligosakkaridit, kapseliaine (fermentoitu tapiokakuitu), täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), Bacillus coagulans (LMGS-24828), lääkeaaloetiiviste 200:1 (Aloe barbadensis Mill.), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), B2-vitamiini (riboflaviini), B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi), B12-vitamiini (syanokobalamiini), sakeuttamisaineet (karrageeni ja kaliumkloridi).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
No items found.