Tuotekuva:

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Yrttiuutteet: Rohtopaatsaman kuori (Rhamnus purshiana DC.), piikkiaaloe (Aloe ferox Miller) mehutiiviste, fenkoli (Foeniculum vulgare Miller), senna (Cassia angustifolia Vahl.) lehti, lakritsinjuuri (Glycyrrhizaglabra L.), keltakatkero (Gentiana lutea L.) juuri, voikukka (Taraxacum officinale Web.) juuri, alppipaatsama (Rhamnus alpina L. ssp. Fallax M. et P.) kuori, koristeraparperi (Rheum palmatum L.) juuri ja juurrakko, valkohurtanminttu (Marrubium vulgare L.) kukinto, maltodekstriini, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksimetyyliselluloosa, rasvahappo, mikrokiteinen selluloosa).

Fytolax

Fytolax - 10 yrttiä

Vaikuttavat aineet 1 tbl :

Rohtopaatsama – 285,4 mg
Piikkiaaloe – 64 mg
Fenkoli – 56,4 mg
Senna – 42,7 mg
Lakritsinjuuri – 16 mg
Keltakatkero – 16 mg
Voikukka – 10,7 mg
Alppipaatsama – 10,7 mg
Koristeraparperi – 10,7 mg
Valkohurtanminttu – 10,7 mg

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei alle 12-vuotiaille lapsille. Ei raskaana oleville tai imettäville naisille. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii