Tuotekuva:

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Yrttiuutesekoitus (320 mg): Rohtopaatsamankuori (Rhamnus purshiana DC.), korpipaatsamankuori (Rhamnus frangula L.), sennahedelmä (Cassia angustifolia M.. Vahl.), malvanlehti (Malvo sylvestris L.), fenkoli (Foeniculum vulgare Miller), raparperinjuuri ja juurakko (Rheum palmatum L.), piparmintunlehti (Mentha x piperita L), voikukanjuuri (Taraxacum officinale L. Weber ex F.H. Wigg.), ceyloninkaneli (Cinnamomum verum J. Presl.), sitruunamelissanlehti (Melissa officinalis L.), maissitärkkelys, sennanlehti ( 7 % sennosidi B:tä), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksimetyyliselluloosa, rasvahappo, mikrokiteinen selluloosa).

Fytolax

Fytolax - 10 yrttiä

Vaikuttavat aineet 1 tbl :

Rohtopaatsama
Korpipaatsama

Senna hedelmä

Senna lehtiuute

Kiiltomalvanlehti

Fenkoli

Raparperi

Mintunlehti

Voikukanjuuri

Ceyloninkaneli

Sitruunamelissa

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei alle 12-vuotiaille lapsille. Ei raskaana oleville tai imettäville naisille. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii