Tuotekuva:

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Ricinus communis oil, Euphorbia cerifera cera, Butyrospermum parkii butter, Ethylhexylmethoxycinnamate, Cera alba, caprylic capric triglyceride, Simmondsia chinensis oil, Copernicia cerifera cera, Butyl methoxydibenzoylmethane, Propolis cera, Aloe barbadensis leaf juice extract, Melaleuca alternifolia oil, Tocopheryl acetate, parfum.

Hoitobalsami huulille

Propolaid Huulivoide SFP 20

Propolaid ”Balsamo” Huulivoide SFP 20

Luonnolliset vaikuttavat aineet:

  • Propolis
  • Aloe vera
  • Teepuu öljy
  • Jojoba öljy
  • E-vitamiini

Suojeleva, pehmentävä, rauhoittava ja kosteuttava huulien alueen hoitobalsami-puikko. Talviajan  ulkoiluun ja kuivan sisäilman tai vilustumisen aiheuttamien kuivien ja rohtuneiden huulien hoitoon. Antiseptinen, mutta hellävarainen. Luonnolliset propolis, aloe vera, teepuuöljy, jojoba, E-vitamiini. Suojakerroin SPF 15 (UVA-UVB). Ei hajusteita, väriaineita, säilytysaineita tai parabeenejä.

Kaikkien valmisteiden perustana on vahva, standardoitu propolisuute, jossa on vähintään 12% galangiini-flavonoidia. Tarkka analyyttinen valvonta varmistaa Propolaid-tuotesarajan puhtauden, turvallisuuden ja optimaaliset määrät aktiivisia ainesosia.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii