20 kaps
Retin Active kapselit

Silmien tähden

Retin Active kapselit

Pitkävaikutteiset Retinactive -kapselit sisältävät luteiinia, zeaksantiinia, mustikkauutetta sekä A-, C- ja E-vitamiinia. C- ja E-vitamiinit edistävät solujen suojautumista hapettumisstressin vaikutuksilta. A-vitamiini auttaa normaalin näkökyvyn säilyttämisessä.

A-vitamiini on olennainen vitamiini näkökyvylle. A-vitamiini on yhteisnimitys rasvaliukoisille retinoideille, joiden biologinen vaikutus vastaa retinolin ominaisuuksia. Luteiini ja zeaksantiini ovat karotenoideja, jotka vaikuttavat omana itsenään muuttumatta A-vitamiiniksi, kuten beetakaroteeni.

  • A-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina
  • E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • C-vitamiini edistää sekä E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon, että solujen suojaamista hapettumisstressiltä E-vitamiinin tavoin

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Pitkävaikutteinen C-vitamiini (L-askorbiinihappo ja karmelloosi), fermentoitu tapiokakuitu (kapseli), E-vitamiini (D-L-alfa-tokoferyyliasetaatti)*, mustikkauute (Vaccinium mirtillus L.), luteiini, täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), A-vitamiini (retinyyliasetaatti), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), hyytelöintiaineet (karrageeni, kaliumkloridi), zeaksantiini, klorofyllikuparikompleksi.

*Kantaja aineet: modifioitu tärkkelys, maltodekstriini, piioksidi.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttavat aineet:
1 kaps

Mustikkauute tit. 25%

60 mg

Antosyanidit

15 mg

Luteiini

15 mg

Zeaksantiini

680 μg

A-vitamiini

1200 μg (150%*)

E-vitamiini

30 mg (250%*)

C-vitamiini

180 mg (225%*)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta (RDI)

Annostus: 1 kapseli päivässä nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.