Tuotekuva:

Ainesosat:

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa 0,2 %, lääkeaaloe-tislattuvesiuute, mustikka-tislattuvesiuute, taikapähkinä-tislattuvesiuute, dinatriumdetaatti, kaliumdivetyfosfaatti, dinatriumfosfaattidodekahydraatti, natriumkloridi (puhdistettu suola), WFI-vesi (Water for Injection, korkein veden puhdistusaste)*.

*Euroopan farmakopea

Retinactive yksittäispakatut silmätipat

Retin Active silmätipat

Retinactive -silmätipat on valmistettu 0,2 prosenttisesti steriilistä hydroksipropyylimetyyliselluloosa-liuoksesta, joka huuhtelee, kosteuttaa ja puhdistaa silmiä. Retinactive -silmätipat sisältävät lisäksi kolmea tehokasta ja hellävaraista kasviuutetta: Aloe Vera-, mustikka- ja taikapähkinäuutetta. Steriili liuos yhdessä kasviuutteiden kanssa antavat helpotusta rasittuneille ja kuiville silmille.

Retinactive -silmätipat kosteuttavat ja suojaavat silmäkudoksia stressin ja monien ympäristötekijöiden, kuten pölyhiukkasten, siitepölyn, tuulen, vedon, savun, ilmastoinnin, auringonsäteilyn, näyttöpäätetyöskentelyn ja erilaisten elektronisten laitteiden aiheuttamilta rasituksilta ja ärsytyksiltä. Retinactive -silmätipat palauttavat silmiin normaalin kosteustasapainon ja poistavat hellävaraisesti silmiä ärsyttäviä aineita.

  • Aloe veran vaikuttavat aineet voitelevat silmiä muodostamalla niiden pinnalle pitkävaikutteisesti kosteuttavan kalvon.
  • Mustikan polyfenoleilla ja flavonoideilla on silmiä suojaavia ominaisuuksia.
  • Taikapähkina tunnetaan silmiä virkistävistä ominaisuuksistaan.

Nämä kasviuutteet eli hydrolaatit on tuotettu vesihöyrytislauksella, joten ne ovat steriilejä, puhdistavia ja virkistäviä rasittuneille silmille. Retinactive -silmätipat ovat täysin vesiliukoisia eivätkä jätä silmiin liukenemattomia aineita, ja niiden pH on yhteensopiva silmän kyynelnesteiden kanssa.

Huom! Retinactive -yksittäispakatut silmätipat eivät sisällä säilytysaineita ja sopivat siksi myös piilolinssejä käyttäville.