90 kaps.
Ashwagandha

Fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä

SoriaBel Ashwagandha KSM66

Ashwagandha (Withania somnifera) on perinteisen intialaisen ayurvedan tärkeimpiä kasveja, jonka suosio länsimaissa on viime vuosina moninkertaistunut. Se on ainavihanta koisokasvi, jonka hedelmät muistuttavat ananaskirsikkaa. Kasvin suomenkielinen nimi on rohtokoisio, ja se tunnetaan myös nimellä Intian ginseng, mikä viittaa kasvin juuren ominaisuuksiin adaptogeenina.

Adaptogeenilla tarkoitetaan ainetta, joka auttaa ylläpitämään elimistön omaa kykyä sopeutua sisäiseen ja ulkoiseen stressiin. Ashwagandhan adaptogeeniset ominaisuudet auttavat ylläpitämään normaalia fyysistä ja henkistä suorituskykyä ja siten selviytymään paremmin nykypäivän kiireisestä elämänrytmistä (EFSA-Q-2008-3983; EFSA-Q-2008-4380).

SoriaBel Ashwagandha sisältää yhdessä kapselissa 400 mg KSM66-uutetta, mikä vastaa 4800 mg ashwagandhanjuurta. KSM66 valmistetaan käyttämällä uuttoliuoksena alkoholin ja veden sijasta maitoa ja vettä. Lopputuote on laktoositon, mutta saattaa sisältää jäämiä maidosta.

SoriaBel Ashwagandha -valmisteessa käytetty syklodekstriinitekniikka nostaa vahvan uutteen vielä imeytyvyydeltään huippuluokkaan. Gammasyklodekstriini on rengasrakenteinen oligosakkaridi, jossa on 7 glukoosimolekyyliä. Renkaan sisälle jää tyhjä ontelo, jonka ansiosta se voi toimia “Troijan hevosena” ja kuljettaa vaikuttavan aineen sisällään solukalvon läpi verenkiertoon ja soluihin, minkä tuloksena imeytyvyys on moninkertainen. Syklodekstriinejä valmistetaan entsymaattisesti tärkkelyksestä.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Ashwagandhan (Withania somnifera) juuriuute 12:1 (KSM66), kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) ja gammasyklodekstriini. Saattaa sisältää jäämiä maidosta.

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Aloitusannokseksi suositellaan 2 kapselia päivässä 1-2 viikon ajan.

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavalioita eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
1 kaps.

Rohtokoision (Withania somnifera) juuriuute

400 mg

- steroidilaktonit (withanolidit)

20 mg