80 kaps
Coral Calcium 700 mg

Coral Calcium 700 mg

Kalsium on monin tavoin tärkeä kivennäisaine ihmiselle. Kalsium on tunnetusti tärkeää luustolle ja hampaille, mutta lisäksi se edistää normaalia hermovälitystä, energia-aineenvaihduntaa ja lihastoimintaa sekä normaalia veren hyytymistä. Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Yksi luontaisia lähteitä kalsiumille on koralli, joka sisältää lukuisia muitakin hivenaineita. Siksi se on ihanteellinen ja samalla monipuolinen kalsiumin lähde. Coral Calcium - kapseleissa käytetty Coral MAX™ -korallikalkki valmistetaan luonnollisesti irronneista, kuolleista korallin osista, joiden hyödyntäminen ei vahingoita eläviä koralleja.

Tiesitkö tämän korallista:

Riuttoja muodostava koralli koostuu kalkkirungosta ja lukemattomista muutaman millimetrin kokoisista polyypeistä. Nämä pikkuruisen merivuokon kaltaiset korallieläimet ottavat merivedestä kalsiumia ja rakentavat siitä yhdyskunnalle “kodin” – kalkkipitoisen ja tyypillisesti haaraisen rakenteen, joka tunnetaan korallina.

Polyypit elävät sisällään olevien yksisoluisten levien kanssa symbioosissa. Korallien kauniit värit ovat näiden levien ansiota, sillä polyypit itsessään ovat jokseenkin läpinäkyviä. Leväsolut tuottavat yhteyttämisen avulla merkittävän osan polyyppien ravinnosta, minkä lisäksi polyypit pyydystävät polttiaislonkeroillaan meressä uiskentelevia pieneliöitä.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Koralli, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), liivate (kapseli).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
1 kaps / 3 kaps

Koralli

700 mg / 2100 mg

Kalsium

224 mg / 732 mg*

* 30,5-91,5% päivittäisen saannin vertailuarvosta (RDI).