180 tabl
Folasin foolihappo

Folasin foolihappo

Folaatti on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini (B9-vitamiini), jota on erityisesti vihreissä kasviksissa ja täysjyväviljassa. Folaatti käsittää tarkkaan ottaen useita yhdisteitä, joilla on samanlainen biologinen aktiivisuus kuin foolihapolla. Ravintolisän pakkausmerkinnöissä ilmoitettu nimitys “foolihappo” kattaa kaikki folaatin eri muodot.

Foolihappoa tarvitaan lukuisiin elintoimintoihin kuten punasolujen ja proteiinien muodostumiseen sekä homokysteiinin aineenvaihduntaan. Sen lisäksi foolihappo

  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • edistää normaalia aminohapposynteesiä
  • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • edistää normaalia veren muodostumista

Foolihapon suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 200 µg (mikrogrammaa). Sen saanti on erityisen tärkeää raskauden aikana, jolloin tarve kaksinkertaistuu. Foolihappo edistää raskauden aikaista kudosten kasvua, osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja edistää sikiön hermostoputken normaalia sulkeutumista. Turvallisen saannin ylärajana pidetään 1000 µg päivässä.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), foolihappo.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
1 tbl

Foolihappo

400 mikrog*

* 200% päivittäisestä saantisuosituksesta (RDI).