60 kaps
Fytobiot Uva-Ursi

Virtsarakon tueksi

Fytobiot Uva-Ursi

Fytobiot Uva-Ursi -valmisteen tärkein vaikuttava aine saadaan sianpuolukasta, joka tukee virtsarakon normaalia toimintaa (EFSA-Q-2008-4618). Valmiste sisältää lisäksi PACran®-karpalouutetta sekä krassinsiemenuutetta.Valmisteen sataprosenttisen luonnolliset aktiiviset prinsiipit eli vaikuttavat aineet on vakioitu, minkä ansiosta jokaisessa kapselissa on tarkalleen oikea määrä tehoaineita. Kun haluttu vaikutus on saavutettu, voidaan annostusta pienentää.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: PACran® -karpalojauhe (Vaccinium macrocarpon), krassinsiemenuute (Lepidium sativum), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sianpuolukan lehtiuute (Arctostaphylos uva-ursi), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttavat aineet päiväannoksessa:
3 kaps.

PACran-karpalo

501 mg

- proantosyanidiinit

7,5 mg

Krassinsiemenuute

450 mg

- flavonoidit

22,5 mg

Sianpuolukka

180 mg

- arbutiini

36 mg

Annostus: 2 kapselia aamulla ja 1 kapseli illalla. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.