60 kaps
Fytocomplex Propolis 1600 mg

Mukana Fensatiini®

Fytocomplex Propolis 1600 mg

FytoComplex Propolis on erittäin monipuolinen valmiste, joka sisältää propoliksen lisäksi peräti kuutta eri kasviuutetta sekä C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Espanjalaiset tutkijat havaitsivat 1990-luvulla, että propolis/punahattu -yhdistelmä toimii synergistisesti, eli niillä on tehokkaasti kumuloiva yhteisvaikutus. Tämä punahatun ja propoliksen yhdistelmä sai nimekseen Fensatiini®.

Propolis on mehiläisten valmistamaa pihkamaista “kittiä”, jota ne käyttävät mehiläispesän tiivistämiseen ja joka pitää kennostot vapaina homeista ja bakteereista. Propolis sopii mainiosti myös sisäiseen käyttöön, erityisesti kylmän kauden aikana, mutta myös muulloin kurkun käheyteen ja ylähengitysteiden tueksi (EFSA-Q-2008-3966). Punahattu eli Echinacea on hyvin tunnettu Suomessakin eikä juuri esittelyjä kaipaa.

Muut FytoComplex Propolis -valmisteen ainesosat ovat lääkemalva-, timjami-, kihokki-, oregano- ja eukalyptusuute. Näistä timjami on maustekasvinakin tunnettu yrtti, joka osallistuu immuuniterveyteen rauhoittamalla ylähengitysteitä ja irrottamalla limaa (EFSA-Q-2008-2882; EFSA-Q-2008-3420), ja malvalla on nielua, kurkkua ja äänihuulia rauhoittava vaikutus (EFSA-Q-2008-444).

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Propolisuute, punahattu-uute (Echinacea purpurea extr. sicc), lääkemalvauute (Althea officinalis L. extr. sicc), timjamiuute (Thymus vulgaris extr. sicc), kihokkiuute (Drosera rotundifolia L. extr. sicc), oreganouute (Origanum vulgare extr. sicc), eukalyptusuute (Eucalyptus globulus extr. sicc), C-vitamiini, täyteaine (kasviselluloosa), sakkeuttamisaine (maissitärkkelys), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), gelatiini (kapseli).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
2 kaps.

Propolisuute

180 mg

- galangiinia

21,6 mg

Punahattu (Echinacea) -uute

150 mg

- klorogeenihappoa

6 mg

Lääkemalvauute

100 mg

Timjamiuute

92 mg

Kihokkiuute

90 mg

Oreganouute

60 mg

Eukalyptusuute

28 mg

C-vitamiini

80 mg (100 %)*

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta