60 kaps
Fytocomplex Valeriaana 2500 mg

Levollinen uni, parempi mieli

Fytocomplex Valeriaana 2500 mg

Valeriaana eli rohtovirmajuuri on vanhoista ajoista saakka tunnettu terveyskasvi, joka sopii myös nykypäivän kiireiseen elämään rauhoittamaan levotonta mieltä ja helpottamaan unensaantia ja stressiä (EFSA-Q-2008-4932). Valeriaana auttaa nukahtamaan ja ylläpitämään luonnollista unta (EFSA-Q-2008-3081; EFSA-Q-2008-3413) sekä auttaa ylläpitämään hyvää kognitiivista toimintaa ja henkistä hyvinvointia (EFSA-Q-2008-4553).

Toinen tärkeä ainesosa on melatoniini, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini on pimeän vaikutuksesta luonnollisesti lisääntyvä unettava aine. Ravintolisänä sen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

FytoComplex Valeriaana on erittäin monipuolinen valmiste, joka sisältää myös vaikutuksia tukevia muita kasviuutteita, joita ovat unikko, kärsimyskukka, sitruunamelissa, lehmus ja griffonia. Griffoniauute sisältää 5-HTP-nimistä yhdistettä, joka on melatoniinin esiaste.

Valmisteessa on myös B12-vitamiinia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Valeriaanauute (Valeriana officinalis extr. sicc), griffoniansiemenuute (Griffonia simplicifolia extr. sicc), kaliforniantuliunikkouute (Escholtzia californica extr. sicc), kärsimyskukkauute (Passiflora incarnata extr. sicc), sitruunamelissan lehtiuute (Melissa officinalis L. extr. sicc), isolehtilehmusuute (Tilia platyphyllos), melatoniini, B12-vitamiini (syanokobalamiini), täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa ja mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), liivate (kapselit).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
1 kaps.

Valeriaanauute

120 mg

- valeriaanahappo

0,95 mg

Griffoniauute

100 mg

- 5-HTP

20 mg

Unikkouute

75 mg

- protopiini

0,15 mg

Kärsimyskukkauute

40 mg

- flavonoidit

0,80 mg

Sitruunamelissauute

20 mg

- rosmariinihappo

0,50 mg

Melatoniini

1 mg

B12-vitamiini

2,5 µg (100%)*

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta