60 kaps
Gelée Royale Activity 1000

Gelée Royale – kuninkaallinen ravintolisä

GELÉE ROYALE eli kuningatarhyytelö (engl. royal jelly) on työmehiläisten erittämää hyvin erikoista ja ravintorikasta ainetta, jolla mehiläistoukkia ruokitaan kolmen ensimmäisen päivän ajan. Näistä syntyy hedelmättömiä työmehiläisiä, mutta jatkettaessa ruokkimista gelée royalella kehittyy toukasta kuningatar, jota ravitaan pelkästään kuningatarhyytelöllä koko sen elämän ajan. Medellä, siitepölyllä ja hunajalla elävien työmehiläisten elinaika on vain joitakin viikkoja tai kuukausia, kun taas kuningatar voi elää muutaman vuoden ja munia joka päivä sadoittain munia.

Hyvin hoidettu mehiläispesä voi tuottaa päivässä pari kolme grammaa tätä arvokasta kuningatarhyytelöä. Aboa Medican Royale Activity 1000 sisältää yhtä grammaa vastaavan määrän lyofilisoitua eli kylmäkuivattua gelée royalea. Se on puhdas luonnontuote, josta vain vesi on poistettu, ja se on yhteensopiva minkä tahansa muun ravintolisän tai luontaishoidon kanssa.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Auringonkukkaöljy, lyofilisoitu kuningatarhyytelö (Gelée Royale) 3:1, liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), osittain hydrolisoitu soijaöljy, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), soijalesitiini, hydrolisoitu soijaöljy.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttavat aineet:
1 kaps

Gelée Royale lyof. 3:1

333,33 mg

- vastaa tuoretta kuningatarhyytelöä

1000 mg

Annostus: 1 kapseli päivässä nesteen kanssa. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.