50 kaps
Zingiber inkiväärikapselit

Vahvaa perinnettä

Ihminen on hyödyntänyt inkivääriä niin kaukaisista ajoista asti, että sen alkuperä on hämärän peitossa. Trooppisilla alueilla parhaiten viihtyvä inkivääri (lat. Zingiber officinale) on jalostunut tuhansien vuosien aikana nykymuotoonsa ihmisen toimesta, eikä se sellaisenaan kasva luonnonvaraisena. Inkiväärikasveja ovat myös kurkuma, kardemumma ja galanga.

Maanpinnan alla kasvava inkiväärin maavarsi tai varsimukula, joka tunnetaan inkiväärinjuurena, sisältää tutkimusten mukaan toista sataa erilaista yhdistettä, joista tärkeimpiä ovat gingerolit. Useita inkivääriin liitettyjä terveysväitteitä on parhaillaan käsiteltävänä EU:ssa. Niiden mukaan inkivääri mm. auttaa ylläpitämään normaaleja verensokeritasoja (EFSA-Q-2008-3600), auttaa ylläpitämään immuniteettia (EFSA-Q-2008-4911) ja auttaa tukemaan ruoansulatusta (EFSA-Q-2008-2905).

Inkivääri on varsinkin urheilijoiden ja ikäihmisten suosima, ja sitä voi ottaa yhdessä glukosamiinin ja kondroitiinin kanssa. Toinen suosittu matkustusmukavuuteen liittyvä käyttötapa on ottaa inkivääriä ennen auto-, lento- tai laivamatkaa (EFSA-Q-2008-3239). Inkivääriä ei suositella veren hyytymiseen vaikuttavien lääkkeiden kanssa eikä raskaana oleville.

Aboa Medican Zingiber inkiväärikapselit sisältävät vahvaa inkivääriuutetta, jossa on standardoitu eli vakioitu pitoisuus gingeroleja.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Inkiväärinjuuri (Zingiber officinale radix pulvis), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), liivate (kapseli), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
1 kaps.

Inkivääriuute

400 mg

- gingerolit

24 mg