60 tabl
Joint Care

Glukosamiini & Kondroitiini

Yhdistelmävalmiste nivelille

Joint Care sisältää mikrokapseloitua C-vitamiinia, jonka ansiosta sen imeytymisprofiili on parempi. Myös C-vitamiinin säilyvyys paranee, ja samalla vältytään reagoinnilta valmisteen muiden ainesosien kanssa. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ruston normaalia toimintaa varten.

Glukosamiini ja kondroitiini ovat tärkeitä rakennusaineita sidekudoksille, rustolle ja nivelnesteelle. Glukosamiinia ja kondroitiinia valmistetaan ravintolisäkäyttöön mm. kalasta ja äyriäisistä.Urheilijoiden suosima MSM eli metyylisulfonyylimetaani on edellisten tavoin ihmiselle luontainen aine, ns. orgaaninen rikki, jota usein lisätään glukosamiinia ja kondroitiinia sisältäviin valmisteisiin.

Kurkuma on mausteenakin tunnettu inkiväärin sukuinen kasvi, joka auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa (EFSA-Q-2008-4723). Sen hyödylliset vaikutukset kohdistuvat erityisesti lihaksiin ja niveliin (EFSA-Q-2008-3331).

Boswellia on Intiassa, Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa kasvava pienehkö puu, jonka hartsimaista eritettä on vanhoista ajoista saakka arvostettu sekä hyväntuoksuisena hajusteena että terveyskäytössä. Tämä arvokas, meripihkaa ulkonäöltään muistuttava aine kerätään perinteisesti käsin puun runkoon tehdyistä viilloista.

Joint Care -valmisteen monipuolinen aineyhdistelmä saa aikaan sekä nopean että pitkäkestoisen vaikutuksen.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray
Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
2 tbl.

Kondroitiinisulfaatti

555 mg

- kondroitiinia

500 mg

D-glukosamiini

500 mg

Metyylisulfonyylimetaani (MSM)

350 mg

Boswelliauute

100 mg

- boswelliinihappoa

65 mg

Kurkumauute

100 mg

- kurkumiinia

95 mg

Mikrokapseloitu C-vitamiini

80 mg (100 %)*

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta