180 g
Kalsiumjauhe Karbonaatti 2000 mg

Kalsiumjauhe Karbonaatti 2000 mg

Kalsium eli kansanomaisesti kalkki on monin tavoin tärkeä ihmiselimistölle. Suurin osa kalsiumista, noin 99 prosenttia, on luustossa; loput 1 % on verenkierrossa osallistuen lukuisiin elintärkeisiin reaktioihin. Sen lisäksi, että kalsium on tarpeellinen luustolle ja hampaille, se

  • edistää normaalia veren hyytymistä
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia hermovälitystä
  • edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa
  • osallistuu solujen jakautumis- ja erikoistumisprosessiin

Kalkkia ei esiinny luonnossa puhtaana kalsiumina, vaan erilaisina yhdisteinä. Kalsiumkarbonaatti on yksi luonnossa yleinen muoto, jota on maankuoressa noin 4 prosenttia. Suomessa ravinnon kalsiumista noin 60 prosenttia saadaan maidosta ja maitotuotteista. Kalsiumin saanti on tarvittaessa helppo varmistaa jauhemaisella kalsiumkarbonaatilla.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti (CaCO3).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
1 tl

Kalsium

2000 mg*

*250% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus: 1 tl. päivässä veteen tai mehuun sekoitettuna. Voidaan jakaa useisiin pienempiin annoksiin päivän mittaan. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.