Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Valkosipulin (Allium sativum) allisiinipitoinen kuivauute, täyteaineet (kalsiumkarbonaatti, mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (kalsiumkarbonaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi).

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä lisättyä sokeria. Laktoositon, gluteeniton.

Annostus: 1 tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Vaikuttava aine:
1 tbl

Valkosipulin kuivauutetta

300 mg

- josta luontaista allisiinia

1800 µg

B1-vitamiini (tiamiini)

0,83 mg (75 %)*

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Luonnollista sydänterveyttä

Kwai Heartcare® valkosipulitabletti

Valkosipuli (Allium sativum) on tunnettu vuosituhansia paitsi aromaattisena mausteena myös lukuisista terveysvaikutuksistaan. Valkosipuli auttaa ylläpitämään sydämen ja verisuonten terveyttä sekä normaaleja veren kolesteroli- ja rasva-arvoja, mikä tekee siitä erittäin kiinnostavan nykyihmiselle (EFSA-Q-2008-2941; EFSA-Q-2008-2724, 2725). Valkosipuli auttaa myös ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa (EFSA-Q-2008-3941).

Kwai Heartcare -valkosipulivalmisteeseen lisätty B1-vitamiini eli tiamiini edistää sydämen normaalia toimintaa ja tukee siten valkosipulin vaikutuksia. Hellävaraisen kylmäkuivaustekniikan ansiosta tableteissa on tallella kaikki valkosipulin hyvää tekevät aineet, myös luontainen allisiini aktiivisessa muodossaan.

Kwai Heartcaren valmistukseen hyväksytyn valkosipulin viljely tapahtuu ilman torjunta-aineita ja käyttäen vain luontaisia lannoitteita. Viljelyolosuhteet, kuten ilmasto ja rikkipitoinen maaperä sekä korjuuajankohta, ovat tarkoin valittuja, jotta raaka-aine sisältää mahdollisimman paljon tärkeitä vaikuttavia aineita. Allisiinin standardointi varmistaa, että jokainen tabletti sisältää vakioidun määrän satokaudesta toiseen.

Tabletin erikoispinnoitteen ansiosta allisiini ja muut valkosipulin yhdisteet vapautuvat vasta suolistossa, jossa niistä saadaan paras hyöty, samalla kun tabletti on vatsaystävällinen, hajuton ja helposti nieltävä. Yksi päivässä riittää!

Lue aiheesta lisää:
Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
>
Kwai – valkosipulivalmisteiden klassikko

Nyt jälleen Suomessa!

Kwai – valkosipulivalmisteiden klassikko

Valkosipulitablettien klassikko Kwai on tunnettu Suomessa jo 1990-luvulta lähtien. Uudistettu Kwai® Heartcare -tabletti on  nyt kolme kertaa vahvempi, eikä uusi pinnoite sisällä sokeria. Hellävarainen kylmäkuivaustekniikka varmistaa, että Kwai Heartcare sisältää vakioidun määrän allisiinia, joka normaalisti on herkästi hajoava yhdiste. Helposti nieltävä tabletti on hajuton sekä nieltäessä että sen jälkeen. Lue lisää valkosipulista – ja miksi juuri Kwai Heartcare kannattaa valita “sydänystäväksi”.

Allisiini – valkosipulin merkittävä ainesosa

Valkosipulin monien terveysvaikutusten takana olevia rikkiyhdisteitä on löydetty jo yli kolmekymmentä, joista osaa on tutkittu vasta viime vuosina. Joillakin niistä on osoitettu olevan sydäntä suojaavia ominaisuuksia, toiset taas auttavat ylläpitämään normaaleja kolesteroliarvoja.

Valkosipulin lukuisista rikkiyhdisteistä allisiini on farmakologisesti tärkeimpiä aktiiviaineita. Allisiinia ei ole valkosipulissa valmiina yhdisteenä, vaan sitä muodostuu valkosipulin solujen rikkoontuessa. Alllisiini on juuri se, joka saa aikaan tuoreelle valkosipulimurskalle tyypillisen tuoksun. Allisiinia kyetään nykyään valmistamaan jopa synteettisesti, mutta siitä puuttuvat kaikki muut luonnollisen valkosipulin ainesosat.

Vaikka nauttisit säännöllisesti tuoretta valkosipulia, et ehkä saa juurikaan hyötyä allisiinista, sillä se hajoaa nopeasti ennen kuin se ehtii vaikuttaa. Ruoanlaitossa kypsynyt tuore valkosipuli tai mausteeksi kuivattu valkosipulijauhe eivät käytännössä enää sisällä allisiinia. Sama koskee valmisteita, joiden valkosipuli on fermentoitu tai kylmäkypsytetty viikkojen tai jopa kuukausien ajan; niissä on toki monia muita valkosipulin hyödyllisiä yhdisteitä.

Allisiini vaikuttaa kolesterolin muodostumiseen hillitsevästi, mikä osaltaan auttaa ylläpitämään sydän- ja verisuoniterveyttä. Laboratoriotesteissä allisiini vaikutti mm. bakteereihin, homeisiin ja hiivoihin estämällä sellaisten entsyymien toimintaa, joita nämä patogeenit tarvitsevat toimiakseen.

Miksi valita Kwai Heartcare sydänystäväksi

Hellävaraisen kylmäkuivaustekniikan ansiosta Kwai Heartcare -tableteissa on valkosipulin luontainen allisiini tallella aktiivisessa muodossaan. Kwai Heartcare ei kuitenkaan ole pelkkää allisiinia, vaan se sisältää myös muut valkosipulin hyödylliset ainesosat. Tarkoin suunnitellun pinnoitteen ansiosta allisiini ja muut valkosipulin ainesosat vapautuvat vasta suolistossa, jossa ne hyödyttävät eniten. Samalla se tekee tabletista vatsaystävällisen.

Kwai Heartcare valmistetaan valkosipuleista joiden viljelyssä on käytetty vain luontaisia lannoitteita. Viljelyolosuhteet, kuten ilmasto ja rikkipitoinen maaperä sekä korjuuajankohta, ovat tarkoin valittuja, jotta raaka-aine sisältää mahdollisimman paljon tärkeitä vaikuttavia aineita. Lopullinen raaka-aine käy läpi tiukan laaduntarkastuksen, jonka jälkeen se voidaan hyväksyä käytettäväksi Kwai Heartcare -tablettien valmistukseen. Allisiinin standardointi varmistaa, että jokainen tabletti sisältää vakioidun määrän satokaudesta toiseen. Lisäksi valmiste sisältää tiamiinia, jonka ansiosta vaikutus on monipuolisempi.

Tiamiini edistää sydänterveyttä

Kwai Heartcareen lisätty B1-vitamiini eli tiamiini edistää sydämen normaalia toimintaa ja tukee siten valkosipulin vaikutuksia. Sydänterveyden lisäksi tiamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja, hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Nämä ovat tieteellisten tutkimusten perusteella tiamiinille hyväksyttyjä terveysväitteitä. Lisäksi elimistö tarvitsee tiamiinia jatkuvasti lukuisiin muihin eri toimintoihin. Elimistö ei pysty itse muodostamaan vesiliukoista tiamiinia eikä varastoimaan sitä pitkään, minkä vuoksi sen saanti päivittäisestä ravinnosta on tärkeää.

Tutkittua laatua

Kwai Heartcare on kliinisissä tutkimuksissa yksi useimmin käytettyjä valkosipulivalmisteita. Sen valmistus täyttää korkeimmat standardit, minkä ansiosta allisiinin määrä tabletissa on aina vakio eli 1800 µg (mikrogrammaa). Kwai Heartcare sisältää luonnollista valkosipulia ja luonnollista allisiinia. Yksi tabletti päivässä riittää!

Kwai Heartcare ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenia, laktoosia tai väriaineita, eikä sen pinnoitteessa käytetä sokeria. Jokainen tabletti on päällystetty peräti 60 kertaa, minkä ansiosta se on mauton, jälkihajuton ja helppo niellä.

>
Tiamiinista lisätehoa valkosipuliin

Tiamiinista lisätehoa valkosipuliin

Kwai Heartcare-valkosipulitablettiin lisätty tiamiini, joka tunnetaan myös B1-vitamiinina, on välttämätön ravintoaine, jolla on lukuisia vaikutuksia ihmiskehossa. Tämä vitamiini on erityisen tärkeä aivojen ja sydämen terveydelle.

Muiden ravintoaineiden lisäksi ihminen tarvitsee koko joukon vitamiineja ja mineraaleja toimiakseen normaalisti, ja mikä vielä tärkeämpää, pysyäkseen elossa. Jotkin ravintoaineista ovat välttämättömiä, millä tarkoitetaan, että ihminen ei pysty valmistamaan niitä itse, vaan ne pitää saada ravinnosta. Tiamiini on yksi tällainen elämälle välttämätön aine eli vitamiini (latinan sanasta ‘vita’, elämä+ amiini).

Vesiliukoisena yhdisteenä tiamiini poistuu elimistöstä melko nopeasti. Jo parissa viikossa tämä elintärkeä aine on poistunut elimistöstä kokonaan, joten sitä tulisi saada ravinnon mukana päivittäin. Tiamiini, joka sittemmin nimettiin B1-vitamiiniksi, löydettiin jo 1800-luvun lopulla ja eristettiin puhtaana muotona 1926. Nykyään, yli sata vuotta myöhemmin, tiedetään paljon enemmän siitä, miten tämä vitamiini toimii ja miksi se on niin tärkeä.

Miten tiamiini vaikuttaa?

Tiamiinin tärkein rooli elimistössä on osallistua hiilihydraattien hajottamiseen sokereiksi, joita elimistö voi käyttää energianlähteenä lihaksille, sydämelle, aivoille ja muille elimille. Lisäksi se auttaa suojaamaan hermoja ja aivojen neuroneja. EU:ssa on hyväksytty tieteelliseen aineistoon pohjautuen neljä terveysväitettä tiamiinille:

  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää hermoston normaalia toimintaa
  • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • edistää sydämen normaalia toimintaa

Viimeksi mainittu, sydämen normaalia toimintaa edistävä ominaisuus tekee tiamiinista erityisen sopivan tukemaan valkosipulin vaikutuksia. Tämän vitamiinin saannin tärkeyttä kuvaa se, että valkoisia viljatuotteita usein rikastetaan B1-vitamiinilla eli niihin lisätään valmistusvaiheessa tiamiinia, koska kokojyväviljasta erotettujen kuoriosien mukana poistuu myös suurin osa tiamiinista.

Paljonko tiamiinia pitäisi saada?

B1-vitamiinin tarve vaihtelee iästä ja sukupuolesta riippuen, ja eri maissa voi olla hieman erilaiset suositukset. Pohjoismaisten ravitsemussuositusten 2023 mukaan miesten tulisi saada tiamiinia 1100 µg (mikrogrammaa) ja naisten 900 µg päivässä (1 mg = 1000 µg). Nämä ovat keskimääräisiä suositeltuja määriä, ja jotkut voivat tarvita merkittävästi enemmänkin.

Erityisesti ikäihmisten ja kotihoidossa olevien ravitsemuksessa on usein parannettavaa. Voi kuitenkin olla hyvin hankala selvittää, paljonko B1-vitamiinia todellisuudessa saa. Harvalla on aikaa tai riittävästi osaamista laskea elintarvikkeiden pakkausmerkintöjen sekä eri ruoka-aineiden ja ateriakokojen perusteella paljonko ruoasta saa päivittäin B1-vitamiinia. Onneksi saannin varmistaminen on helppoa, sillä yksi Kwai Heartcare -tabletti sisältää valkosipuliuutteen lisäksi B1-vitamiinia 0,83 mg (830 µg). Tämä määrä on 75 prosenttia tiamiinille määritetystä vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Liikasaannista ei ole pelkoa, sillä tiamiini on yksi turvallisimpia vitamiineja, ja mahdollinen ylimäärä poistuu virtsan mukana.

Mitä vertailuarvo tarkoittaa?

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n määrittämä "vuorokautisen saannin vertailuarvo" vitamiinille tai kivennäisaineelle ilmaisee terveelle aikuiselle suositellun päivittäisen määrän. Kyseessä ei siis ole turvallisen saannin yläraja (UL), vaan vähimmäismäärä, jonka keskiverto ihmisen tulisi saada nauttimastaan ravinnosta päivittäin pysyäkseen terveenä.

Vuorokautisen saannin vertailuarvot voivat hieman poiketa pohjoismaisista tai kansallisista ravitsemussuosituksista, joita tarkistetaan aika ajoin. Vertailuarvo on kuitenkin hyvä mittari arvioitaessa vitamiinien ja kivennäisaineiden saantia esimerkiksi ravintolisävalmisteesta.

Kwai Heartcare -tablettien sisältämä tiamiini tukee valkosipulin sydänterveyttä ylläpitävää vaikutusta. Valkosipuliuutetta on 300 mg, josta 1800 µg luontaista allisiinia, joka on valkosipulin tärkeimpiä tehoaineita.

Ainesosat: Valkosipulin (Allium sativum) allisiinipitoinen kuivauute, täyteaineet (kalsiumkarbonaatti, mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (kalsiumkarbonaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi).

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä lisättyä sokeria. Laktoositon, gluteeniton.

Annostus: 1 tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Vaikuttava aine:
1 tbl

Valkosipulin kuivauutetta

300 mg

- josta luontaista allisiinia

1800 µg

B1-vitamiini (tiamiini)

0,83 mg (75 %)*

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta