150 ml
LipoC 1000

LipoC 1000® C-vitamiinivalmiste

Rasvaliukoinen, liposomaalinen, nestemäinen C-vitamiinivalmiste.

On tilanteita, jolloin C-vitamiinin saanti on hyvä turvata vielä tavallista paremmin. Liposomaalisella C-vitamiinilla voi täydentää mitä tahansa ruokavaliota päivittäisen C-vitamiinin saannin lisäämiseksi. Valmistetta on helppo annostella tarpeen mukaan esimerkiksi sekoittamalla sitä smoothieen, jogurttiin jne.

Toisin kuin tavanomaiset vesiliukoiset vitamiinit, liposomaalinen C imeytyy rasvaliukoisesti suoliliepeen imusuoniston kautta. Liposomipisara suojaa sen ytimessä olevaa C-vitamiinia hapettumasta ruoansulatuksessa, joten sen hyväksikäytettävyys on erinomainen. LipoC 1000 sisältää kahta eri C-vitamiinimuotoa, jotka täydentävät toistensa ominaisuuksia*.

Tämä tuote on valmistettu ISO 22000- ja GMP-sertifioidussa laitoksessa. Sitruuna aromi on GMO-vapaa, vegaaninen ja luonnollisesta lähteestä.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Puhdistettu vesi, glyseroli, fosfolipidit (fosfatidyylikoliini auringonkukkalesitiinistä), C-vitamiini (natrium-L-askorbaatti ja L-askorbiinihappo), acerola-kirsikkauute, sitrusaromi, happamuudensäätöaine (omenahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), rosmariiniuute.

Annostus: 3-12 ml päivässä, joko sellaisenaan tai mehun, smoothien tai muun nesteen kera (1 tl = 5 ml).

Ravistettava! Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
3 ml

C-vitamiini

250 ml (312 %*)

Fosfatidyylikoliini

390 mg

- Koliini

50 mg

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.