150 ml
LipoFerrum

Nestemäinen liposomaalinen rautavalmiste

LipoFerrum

Uusi koostumus – ei sisällä makeutusainetta eikä säilöntäainetta.

Rauta edistää punaisten verisolujen ja hemoglobiinin normaalia muodostumista. On tilanteita, jolloin raudan saanti on hyvä turvata tavallista paremmin. Liposomaalisessa muodossa rautamolekyylit ovat pienen pienten lipidipallojen sisällä, mikä tekee raudasta paremmin imeytyvän ja samalla vatsaystävällisen. Liposomaalisen raudan voi nauttia sellaisenaan tai sillä voi täydentää mitä tahansa dieettiä sekoittamalla haluttu annos esimerkiksi smoothieen.

Auringonkukkaöljystä saatava fosfatidyylikoliini sisältää koliinia, joka edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja maksan toiminnan pysymistä normaalina.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Puhdistettu vesi, glyseroli, fosfolipidit (fosfatidyylikoliini auringonkukkalesitiinistä), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), lakritsiaromi, rauta (ferrisakkaraatti), tyrnimarjauute, rosmariiniuute, hapettumisenestoaine (E-vitamiini).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttavat aineet:
5 ml

Rautaa

7,5 mg / 54%*

Fosfatidyylikoliinia

650 mg

- josta koliinia

84,5 mg

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus: 5-10 ml (= 1-2 tl) päivässä, joko sellaisenaan tai mehun, smoothien tai muun nesteen kera. Ravistettava ennen käyttöä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.