150 ml
LipoGlutation

Nestemäinen liposomaalinen glutationivalmiste

Uusikoostumus – ei sisällä makeutusainetta

Glutationi (GSH) on elimistön tärkeimpiä sisäisiä suoja-aineita. Sitä saa jonkin verran myös ravinnosta, mutta se hajoaa helposti kuumennettaessa. Parhaiten se imeytyy ravintolisästä, jossa glutationi on liposomaalisessa muodossa. Siinä glutationimolekyylit ovat pienen pienten lipidipallojen sisällä, mikä edistää merkittävästi imeytymistä soluihin. Liposomaalisen glutationin voi nauttia sellaisenaan tai sillä voi täydentää mitä tahansa dieettiä sekoittamalla haluttu annos esimerkiksi smoothieen.

Valmiste sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Auringonkukkaöljystä saatava fosfatidyylikoliini sisältää koliinia, joka edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja maksan toiminnan pysymistä normaalina.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Puhdistettu vesi, glyseroli, fosfolipidit (fosfatidyylikoliini auringonkukkalesitiinistä), C-vitamiini (natrium-L-askorbaatti), L-glutationi (pelkistetty muoto), aromit (omena, sitruuna), tyrnimarjauute, happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttavat aineet:
1 tl

L-glutationi, pelkistetty muoto

200 mg

Fosfatidyylikoliinia

650 mg

- Koliinia

84,5 mg

C-vitamiinia*

350 mg

*438% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus: ½ -1 tl päivässä, joko sellaisenaan tai mehun, smoothien tai muun nesteen kera (1 tl = 5 ml). Ravistetaan ennen käyttöä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.