Merellinen Magnesium Complex

Jaksaminen, hermosto, lihakset

Merellinen Magnesium Complex

Magnesium on yksi ihmiselimistön tärkeimpiä mineraaleja, joka osallistuu monenlaisiin toimintoihin. Se edistää esimerkiksi hermoston ja lihasten – myös sydänlihaksen – normaaleja toimintoja, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Merellinen Magnesium Complex on helposti nieltävä tabletti, joka sisältää merivedessä tyypillisesti esiintyvää heksahydraattimuotoista magnesiumkloridia. Se on paitsi magnesiumin myös kloridin lähde. Kloridi edistää normaalia ruoansulatusta tuottamalla suolahappoa vatsassa.

Magnesiumin lisäksi myös sinkki ja jodi ovat hermostolle tärkeitä ravintoaineita. Ne edistävät normaalia kognitiivista toimintaa, mihin kuuluvat mm. vastaanotetun tiedon ymmärtäminen ja muistaminen sekä kyky puhua, lukea ja kirjoittaa. Lukuisten muiden vaikutusten lisäksi jodi edistää kilpirauhasen ja sinkki immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Merkittävin jodin lähde suomalaisessa ruokavaliossa on jodioitu ruokasuola. Magnesiumia ja sinkkiä saa varsinkin täysjyväviljasta, leseistä, pähkinöistä ja siemenistä.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Magnesiumkloridi, maissitärkkelys, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, maltodekstriini (maissista), kalsiumkarbonaatti, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli ja talkki), sinkkioksidi, kaliumjodidi.

Annostus: 2 tablettia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä; niellään veden kera.

Magnesium voi sitoa itseensä vettä ilman kosteudesta. Sulje siksi pakkaus huolellisesti aina käytön jälkeen ja säilytä kuivassa paikassa.

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
2 tbl.

Magnesium

250 mg (67 %)*

Kloridi

295 mg (37 %)*

Sinkki

20 mg (200 %)*

Jodi

75 µg (50 %)*

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta