60 / 90 tbl
Mineral Kalium-Magnesium

Verenpaine, hermosto, lihakset

Mineral Kalium-Magnesium

Yksi tärkeimpiä mineraaleja ihmiselle on magnesium, joka osallistuu lukuisiin toimintoihin elimistössä. Se edistää esimerkiksi hermoston ja lihasten – myös sydänlihaksen – normaaleja toimintoja, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Magnesium osallistuu myös kalsiumin aineenvaihduntaan ja luiden mineralisaatioon, joten sillä on oma osansa luuston ja hampaiden pysymisessä normaaleina. Magnesiumin saanti ravinnosta on Suomessa ja maailmassa yleensäkin melko niukkaa.

Toinen tärkeä mineraali on kalium, joka on magnesiumin tavoin elektrolyytti eli nestetasapainoon vaikuttava aine. Kalium on vastavaikuttaja natriumille, jota länsimaissa saadaan tavallisesti aivan liikaa natriumkloridin eli ruokasuolan muodossa. Kyseessä on makuasia, sillä ihminen ei tarvitsisi lainkaan lisättyä natriumia, jota saadaan muutenkin riittävästi ruoan mukana. Liika natrium nostaa verenpainetta ja lisää kalsiumin poistumista virtsan mukana. Kalium toimii päinvastoin ja siten vähentää suolan haittoja.

Kaliumille ja magnesiumille on hyväksytty EU:ssa useita terveysväitteitä. Kumpikin niistä mm. edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Kalium vaikuttaa lisäksi verenpaineen pysymiseen normaalina.

Aboa Medican Mineral Kalium-Magnesium on helposti nieltävä soikea tabletti, jossa yhdistyvät kaliumin ja magnesiumin hyödyt.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), kaliumkloridi, magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttavat aineet:
2 tbl

Kalium

300 mg / 15%*

Magnesium

250 mg / 66%*

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Annostus: 2 tablettia päivässä nesteen tai aterian kera. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.