30 kaps
Premium Ginkgo Neidonhiuspuu 6000 mg

Vilkkaampi verenkierto, kirkkaampi mieli

Premium Ginkgo Neidonhiuspuu

Neidonhiuspuuta eli ginkgoa (Ginkgo biloba) on sanottu eläväksi fossiiliksi; puu on nykyään fossiililöytöjen perusteella jokseenkin samanlainen kuin dinosaurusten ajoista asti, ja vanhimman elossa olevan yksilön iäksi on arvioitu neljä tuhatta vuotta.

Tutkittaessa eri ikäisiä neidonhiuspuita, joista vanhin oli 667 vuoden ikäinen, havaittiin hyvin vähän vanhenemisen merkkejä. Puiden yhteyttämiskyky, lehtien koko tai siementen laatu eivät muuttuneet iän myötä, ja vanhemmat puut tuottivat fytokemikaaleja samaan tapaan kuin nuoret puut (Wang 2020).

Neidonhiuspuu on kotoisin Kiinasta, mutta sen lehtien ravintolisäkäyttö on eurooppalaista perua. Ginkgon terveysväitteiden arviointi EU:ssa on vielä kesken, mutta useimmat niistä liittyvät ikääntymisen myötä ilmeneviin asioihin kuten ääreisverenkiertoon, aivotoimintaan ja muistiin. Yksi ginkgon ominaisuus on sen vaikuttavien aineiden kyky läpäistä ns. veri-aivoeste, joka rajoittaa haitallisten ja samalla myös monien hyödyllisten aineiden pääsyä aivoihin. Ginkgon vaikutus ääreisverenkiertoon kohdistuu siten aivoihin asti.

Ginkgo biloban vaikutuksia:

  • Auttaa ylläpitämään muistia ja selvää ajattelua ikääntyvillä (EFSA-Q-2008-4487)
  • Auttaa ylläpitämään normaalia aivoverenkiertoa (EFSA-Q-2010-00257)
  • Edistää ääreisverenkiertoa, mikä on erityisen hyödyllistä silmille ja korville sekä aivojen suorituskyvylle (EFSA-Q-2008-3540)
  • Auttaa ylläpitämään hermoston tasapainoa (EFSA-Q-2008-3279)
  • Auttaa ylläpitämään henkisiä ja kognitiivisia toimintoja sekä vireyttä (EFSA-Q-2008-4487)

Kognitiivisiin toimintoihin kuuluvat muistamisen lisäksi mm. havaitsemis-, ilmaisu- ja liikekyky sekä tunne-elämä ja motivaatio. Aboa Medican Premium Ginkgo -kapseleissa on neidonhiuspuu-uutteen lisäksi polyfenolipitoista viiniköynnösuutetta, jotka täydentävät toistensa vaikutuksia. Yksi kapseli päivässä riittää.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Neidonhiuspuu-uute (Ginkgo Biloba L. extr. sicc.), punaviininlehtiuute (Vitis vinífera L.), B2-vitamiini (riboflaviini), B12-vitamiini (kobalamiini), B1-vitamiini (tiamiini), täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa ja kasviselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), kasvigelatiini (kasvikapseli).

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian jälkeen.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttava aine:
1 kaps.

Ginkgo biloba kuivauute 50:1

120 mg

- flavonit

28,8 mg

  - laktonit

7,2 mg

Viiniköynnöksen lehtiuute 10:1

100 mg

- polyfenolit

5 mg

B2-vitamiini (riboflaviini)

1,4 mg*

B1-vitamiini (tiamiini)

1,1 mg*

B12-vitamiini (kobalamiini)

2,5 µg*

*100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta