60 tabl
Regendol Glukosamiini

Joustavat nivelet

Regendol Glukosamiini -kasviuutetabletit

Uusi koostumus ilman titaanidioksidia – tabletin väri luontaisista ainesosista (mm.punajuuuri). Vaikuttavina aineina samat, hyväksi havaitut ja monipuolisesti vaikuttavat ainesosat:

  • Kasviglukosamiini
  • Kalakondroitiini
  • Hyaluronihappo
  • MSM
  • Kurkumauute
  • Pirunkourauute
  • C-vitamiini

Glukosamiini, kondroitiini ja hyaluronihappo (ns. “kukonhelttauute”) ovat tunnetusti tärkeitä sidekudosten, ruston ja nivelnesteen rakennusaineita. Regendol-tablettien glukosamiini on kasviperäinen, ja kondroitiini saadaan kalasta. Urheilijoiden suosima MSM eli metyylisulfonyylimetaani on edellisten tavoin ihmiselle luontainen aine, ns. orgaaninen rikki, jota usein lisätään glukosamiinia ja kondroitiinia sisältäviin valmisteisiin.

Kurkumanjuuri, currymausteen tärkeä ainesosa, on inkiväärin sukuinen kasvi, jonka hyödylliset vaikutukset kohdistuvat erityisesti lihaksiin ja niveliin (EFSA-Q-2008-3331). Harpagojuuri eli pirunkoura on Afrikasta kotoisin oleva kasvi, joka auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta (ID-3770; 3943). C-vitamiinia on lisätty edistämään normaalia kollageenin muodostumista rustojen ja luuston normaalia toimintaa varten.

Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Kasviperäinen glukosamiini, metyylisulfonyylimetaani (MSM), kondroitiinisulfaatti (kala), stabilointiaine (hydroksipropyyliselluloosa), kurkumauute (Curcuma longa), pirunkourauute (Harpagophytum procumbens), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), hyaluronihappo, stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), C-vitamiini (askorbiinihappo), perunatärkkelys, punajuuri, stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa ja rasvahapot), saflori- ja sitruunauute.

Annostus: 2-6 tablettia päivässä aterioiden jälkeen.Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
Vaikuttavat aineet:
2 tbl

Glukosamiini

500 mg

MSM (metyylisulfonyylimetaani)

200 mg

Kondroitiinisulfaatti

200 mg

Kurkumauute

100 mg

Pirunkourauute

100 mg

Hyaluronihappo

20 mg

C-vitamiini

12 mg (15%*)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.