Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, Polyacrilamide, Isoparafin C13 C14, Laureth 7, Ethylhexyglycerin, Phenoxyethanol.

No items found.

Tuote punoittavaan ihoon /ihottumaan /ekseemaan /seborreaan

Sebosin®-geeli

Ihon rasvaisuutta, liiallista talineritystä ja siitä aiheutuvaa ihohuokosten tukkeutumista esiintyy kaikenikäisillä ihmisillä sukupuolesta ja etnisyydestä riippumatta. Ihon liiallinen rasvaisuus aiheuttaa päänahan, kasvojen ja korvalehtien hilseilyä. Apua saadaan tarkoituksenmukaisilla hoitotuotteilla, ravintolisillä ja sopivilla ruokavalio- ja elämäntapamuutoksilla.

Tali-ihottumaa voi hoitaa omaehtoisesti, sillä kasvojen ja päänahan ihon käsittely antiseptisella geelillä käy nyt yhtä vaivattomasti ja nopeasti kuin käsien desinfiointi.

Tali-ihottuman tärkein hoito on päivittäinen pesu ja käsittely hellävaraisella antiseptisella geelillä, jonka tarkoitus ei ole tappaa iholle normaalisti kuuluvaa Malassezia-hiivaa vaan hillitä sen liiallista kasvua. Juuri näin toimii uusi pesun jälkeen iholle levitettävä Sebosin®-geeli!

  • Sebosin® poistaa ylimääräistä talia ja vähentää siten hiivan kasvua iholla.
  • Sebosin® on hellävaraista ja tukee ihon omaa mikroflooraa.
  • Sebosin®sisältää butyleeni- ja propyleeniglykolia, jotka hillitsevät bakteerien ja hiivojen kasvua.
  • Sebosin® on rikastettu glyserolilla, joka sitoo iholle tehokkaasti virkistävää kosteutta.

Lue aiheesta lisää:
Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
>
>

Ainesosat: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, Polyacrilamide, Isoparafin C13 C14, Laureth 7, Ethylhexyglycerin, Phenoxyethanol.

No items found.